Hem   »   Sundsvall december 2014

Sundsvall december 2014

December månad, ingen snö, bara mörk och grå.

Då fick vi Sundsvallsbor, på luciadagen, chansen att lysa upp vår stad i ett fackeltåg över E4-bron. Vi var mer än 10 000 personer, många Aktiva Seniorer, som vandrade de drygt 2 kilometrarna över bron för att slå världsrekord och ta plats i Guinness rekordbok. Kravet för världsrekord med fackeltåg är att alla deltagare ska bära ett elektriskt ljus, som lyser under hela paraden och att paraden håller ihop. Nuvarande rekord i grenen ”Largest torchlit parade” är från Djakarta, med 3 690 deltagare, så vi ligger bra till för nya världsrekordet. Det blev en folkfest där ung som gammal strålade samman. Nu väntar vi bara på invigningen av bron som sker med pompa och ståt den 18 december.

Nu har säkert de flesta föreningarna haft julavslutning och är klara med vårens program och ni är alla välförtjänta av lite vila och chans till att ladda batterierna för kommande året. Förbundsstyrelsen träffas i februari i Norrköping och då fortsätter utvärderingarna från samråden och programmet inför ordförandeträffarna bl.a. skall göras klart.

Till sist vill jag tacka alla för året som gått och önska alla en skön och vilsam jul med familj och vänner.

God Jul och Gott Nytt År

önskar

Birgitta Berglund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *