Hem   »   Årsmöte med Aktiva Seniorer Gislaved

Årsmöte med Aktiva Seniorer Gislaved

Aktiva Seniorer Gislaved har haft årsmöte i Torghuset, Smålandsstenar med 215 medlemmar närvarande.

Under året har resor gjorts till Holland, Bohuslän, Falbygden med Hornborgasjön, Gunillaberg, Riga, Huskvarna och Gränna samt Gekås i Ullared. Vi har lyssnat till föredrag om gravvalv med avlidna adelsmän, det krigshärjade Afghanistan samt en dramatisk cykeltur i Tyskland 1939. Vintagekören från FAS Värnamo har underhållit och industribesök har gjorts på STOLAB i Smålandsstenar. Tommy Körberg sjöng ”Tills du stupar” för oss i Göteborg och vi skrattade åt ”Rampfeber” i Borås. I Smålandsstenar har det varit bioföreställningar samt måndagspromenader.

Efter förtäring med landgång och kaffe med kaka visades Stig-Ove Ljungqvists film från resan till Riga.

Som avslutning på kvällen underhöll Lennart Palm från Lerum med ett melodikryss, varvat med lättsamt kåserande mellan låtarna.

Bernt Turesson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *