Hem   »   Förbundsstämma i Umeå

Förbundsstämma i Umeå

Umeå. Under två dagar 13 och 14 maj 2016 har Föreningen Aktiva Seniorer i Umeå stått som värd för Aktiva Seniorers förbundsstämma på Folkets Hus i Umeå.

Ett 50-tal ombud från 25 av de totalt 50 föreningar som finns i Sverige med över 20 000 medlemmar hälsades välkomna av förbundsordföranden Birgitta Berglund och Umeå föreningens ordförande Willy Brändström.

{gallery}artiklar/umea/forbstamma2016/oppning{/gallery}

Därefter följde sedvanliga årsmötesärenden såsom verksamhetsberättelse, ekonomisk redogörelse och val av styrelse, revisorer och valberedning.
I en paus i årsmötet informerade Kaj Svartström om hemsidor.

{gallery}artiklar/umea/forbstamma2016/webmaster/{/gallery}

Dagen avslutades sedan med middag på restaurang Äpplet. Före måltiden spelade Birgit Lindberg på piano och som avslutning spelade Umeå Bleckblåsensemble under ledning av Gunnar Walldén under en timme.

{gallery}artiklar/umea/forbstamma2016/underhallning/{/gallery}

Lördagens program började med en dryg timmes guidad busstur runt Umeå och dess närmaste omgivningar, såsom universitet, sjukhusområdet och gamla regementet, som nu omvandlats till en stor företagspark.

Därefter fortsatte förbundsstämman fram till lunch och avgående styrelseledamöterna Willy Brändström Umeå, Asta Andersson Karlskrona och Anders Krafft Eskilstuna samt Barbro Elggren (ej närvarande på stämman) avtackades av ordföranden Birgitta Berglund.

Ordföranden i FAS Falköping Gunnar Hedberg redogjorde för styrelsens och valberedningens ansvar, därefter kunde förbundsstämman avslutas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *