Sundsvall 2016-09-06

Hoppas ni alla haft en skön sommar och hämtat krafter inför hösten alla möten, studiebesök, olika aktiviteter och arrangemang.

Så har den nyvalda styrelsen haft sitt första styrelsemöte. Den 30-31/8 hade vi vårt styrelsemöte ombord på Cinderella, ett mycket givande möte med engagerade ledamöter, det verkar mycket bra inför framtiden.

En hel del beslut togs, olika arbetsgrupper utsågs. Vi har ju fått stämmans uppdrag att titta på stadgarna, ett första förslag har kommit från Gunnar Hedberg, vår revisor. Ett material för utbildning för styrelse och valberedning har kommit från MBSK, båda dessa frågor arbetar några i styrelsen med för presentation vid vårt nästa styrelsemöte. Vår kassör, Ingvor Lindström, skall ta fram nytt förslag på resereglemente.

Vi utsåg även vilka styrelseledamöter, som ansvarar för våra regionala samråd. Vi fastställde även de frågor som förbundsstyrelsen önskar ska behandlas. Glöm inte ta med egna frågor, som ni vill diskutera. Datum och ort för samråden fastställdes på förra samråden och finns att läsa på hemsidan.

Alla viktiga beslut som vi i förbundsstyrelsen fattar kommer nu att redovisas på hemsidan under rubriken: ”Viktiga beslut”.

Vårt nästa styrelsemöte äger rum den 16-17/11 på Cinderella.

Så vill jag önska er alla en riktigt fin höst med välbesökta föreningsmöten.

Hälsningar Birgitta Berglund /Ordf FAS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *