Sundsvall 2017-02-03

Hej alla Aktiva Seniorer!

Hoppas det nya året startat bra för er alla. Nu är vi alla igång med programmen och studiebesöken för vintern och våren 2017. Det som närmast är aktuellt för oss alla, är ju årsmötet nu i februari. Förhoppningsvis har det gått bra för era valberedningar att rekrytera ledamöter till styrelseuppdragen. Kom ihåg att skicka in årsrapporten för 2016 senast 31/3 till vår kassör.

Den 30–31/1 hade vi styrelsemöte på Cinderella. Vi fastställde då programmet och datum för ordförandekonferenserna i vår, samt ansvariga för regionerna och förslag på konferensorter. Inbjudan kommer att skickas ut, men snälla ni, om ni får nya styrelseledamöter efter årsmötet meddela aktuella namn till vår webmaster.

Webmastern konstaterade att besöken på förbundets interna hemsida är få. Bl.a. är det endast 11 föreningar som bidragit till vår förfrågan om bra programpunkter till ”idébanken” som vi efterlyste, ni kan fortfarande skicka in era bidrag. Alla ni styrelseledamöter som ännu inte skaffat inloggning till hemsidan, gör det, finns mycket ”matnyttigt” där att hämta.

På vårt nästa styrelsemöte 3–4 maj i Örebro kommer styrelsen att ha genomgång av förbundets arkivalier som finns på MBSK i Örebro och som skall flyttas till Arkivcentrum i Örebro.

Till sist vill jag önska er en riktigt fin vår, vintern den kom ju av sig. Lycka till med era program och resor. Ha de så gott!

Birgitta Berglund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *