Hem   »   FAS-Golfen 2017 – Slutresultat och bilder

FAS-Golfen 2017 – Slutresultat och bilder

Aktiva Seniorer Strängnäs har varit värd för årets golftävling den 29 – 30 augusti 2017. Tävlingen genomfördes första dagen på Strängnäs GK och andra dagen på Gripsholms GK i Mariefred. Det kom 39 deltagare alltifrån Haverdals och Ringenäs GK i söder till golfklubbar norr om Mälaren, Enköping, Vassunda och Orresta. Det var fint golfväder om än något blåsigt under andra dagen. De tävlande tycktes nöjda, särskilt med första dagens spel. Tävlingen spelades i A- och B-klass, där Ann-Britt Almqvist Enköpings GK vann i A-klassen och Sven Jansson Strängnäs GK vann i B-klassen. Totalsegrare blev Sven Jansson, som fick en inteckning i vandringspriset.

{phocadownload view=file|id=270|text= Resultat FAS-Golfen 2017 – A-klassen|target=b}

{phocadownload view=file|id=271|text= Resultat FAS-Golfen 2017 – B-klassen|target=b}

Bilder – klicka på Läs mer … nedan!

{gallery}golf/Strangnas2017/bildspel/{/gallery}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *