Sundsvall 23 februari 2018

Hej alla Aktiva Seniorer.

Förbundsstyrelsen har nu haft sitt första möte för året, vårt planerade möte i januari blev framflyttat p.g.a. av influensan och all snö som kom över Sundsvall, med inställda kommunikationer som följd.

Ni är nu alla i full gång med vårens program och många har också haft årsmöte och kanske fått ny styrelse, jag önskar er alla lycka till i ert föreningsarbete. Glöm inte att skicka in uppgifter om nya medlemmar i styrelsen: ordf, v. ordf, sekr., kassör och webbmaster, viktigt, så information går till rätt person.

Vi diskuterade den nya europeiska personuppgiftsförordningen, GDPR som börjar gälla från 25 maj och beslutade att representanter från förbundsstyrelsen tillsammans med Medborgarskolan, MBSK, skall arbeta fram en handlingsplan, om hur vi skall gå vidare inför genomförandet.

Planering av Förbundsstämman i Värnamo upptog en väsentlig del av vårt möte. Rolf hade gjort ett jättebra förberedande arbete liksom Värnamoföreningen med Börje Fransson, som är vår kontaktperson. Nu kommer snart inbjudan ut till er i föreningarna, jag hoppas på många anmälda stämmoombud.

Nästa Förbundsstyrelsemöte äger rum den 23 – 24 april.

Min förhoppning är nu att våren kommer snart, ingen mer snö, utan härliga soliga dagar, kan inte minnas att jag upplevt så mycket snö tidigare, lyckliga ni som har en normal vinter.  

Hjärtliga hälsningar

Birgitta Berglund.

Förbundsordf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *