Hem   »   Till minnet av Birgitta Berglund

Till minnet av Birgitta Berglund

Birgitta Berglund
Birgitta Berglund

Under förbundsstämmodagarna 25-26 maj 2018 i Värnamo råkade Förbundet Aktiva Seniorer ut för en svår förlust, då vår ordförande Birgitta Berglund hastigt avled.

Birgitta valdes in i förbundets styrelse 2012 under förbundsstämman i hennes hemstad Sundsvall, där hon var ordförande i den lokala föreningen. Två år senare utsågs hon till förbundsordförande, och hennes avsikt var att ställa upp som ordförande även efter årets stämma.

Birgitta var en jordnära och chosefri person, som spred trivsel omkring sig i styrelsearbetet. Hon hade lätt att finna konstruktiva lösningar på de problem som dök upp. Birgitta var duktig på att få alla i styrelsen att känna ansvar för verksamheten. Under hennes ordförandetid fick den regionala indelningen en fast struktur liksom styrelseledamöternas deltagande i ordförandekonferenser och samråd. Hon var lätt att samarbeta med och var starkt engagerad i sitt arbete som förbundsordförande.

Vi känner en glädje över att ha fått uppleva styrelseåren med Birgitta och minns henne med stor saknad.

Christina Edvertz                               Rolf Bååth

Vice ordförande                                 Sekreterare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *