Hem   »   Extra Förbundsstämma i Örebro

Extra Förbundsstämma i Örebro

Vid den extra förbundsstämman i Örebro 2018-08-30 valdes en ny förbundsstyrelse. Jag, undertecknad, valdes till ordförande. På stämman deltog 46 personer som representerade 21 föreningar.

Jag tackar för förtroendet och ska arbeta med förbundet på det bästa sätt jag förmår. Min erfarenhet av Aktiva Seniorer är att jag under 9 år ingått i styrelsen, varav 8 år som ordförande, i Örebro samt 2 år som ledamot i förbundsstyrelsen.

Under min tid i Örebro utvecklades föreningen till att bli en relativt stor förening med många olika aktiviteter. Den erfarenheten tar jag nu med mig i arbetet med förbundet.

Övriga valda ledamöter är Rolf Bååth (omval) sekreterare, Ingvor Lindström (omval), kassör, Kaj Svartström (omval), webmaster, Åke Sundby (nyval), vice ordförande, Bo Andersson (nyval), Birgitta Svensson (nyval) och Yvonn Öjerhult (nyval). Förbundsstyrelsens kontaktuppgifter finns här!

Alla ledamöter har stor erfarenhet från olika positioner i samhället som vi kommer att ha stor nytta av i den nya styrelsen.

Jag ser fram emot att arbeta i styrelsen och att få träffa så många föreningar som möjligt. Ser också som en fördel, om ni ute i föreningarna hör av er om ni har synpunkter och önskemål.

Soliga hösthälsningar

Christina Edvertz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *