Hem   »   Ny information om FAS-Golfen 8-9 juli 2019

Ny information om FAS-Golfen 8-9 juli 2019

Ny information om FAS-Golfen 8-9 juli 2019

OBS! Vi har fått in synpunkter från deltagare bl. a. gällande tidig start andra dagen efter trerätters middag. Upplägget har därför modifierats enligt nedan (ändringar markerade med rött).

FAS-Golfen har nu under ett antal år genomförts i formatet två dagars slaggolf på två banor i A- och B-klass. Antalet startande har under de två senaste åren minskat i sådan utsträckning att, om denna utveckling fortsätter, det inte känns meningsfullt att fortsätta med arrangemanget.

Vi ger nu tävlingen en chans med ett upplägg som mer lägger tonvikten vid social samvaro och utbyte med medlemmar från andra föreningar, och mindre vid själva tävlingsmomentet. Vi spelar två dagar på en bana. Själva tävlingen går av stapeln dag 1 och spelas som slaggolf i en klass. Första start är klockan 10. På kvällen äter vi en gemensam middag och förrättar prisutdelning. FAS-mästare och vinnare av vandringspriset blir den med bästa bruttoresultatet. Priser delas ut till de bästa nettoresultaten så långt pengarna räcker. Andra dagen ägnar vi åt sällskapsgolf från klockan 9.

När: 8–9 juli med första start kl. 10 dag 1 och kl. 9 dag 2. Tanken är att lägga starttiderna så att man inte behöver övernatta vid golfbanan natten före dag 1.

Var: Orresta GK mellan Enköping och Västerås. Anläggningen har gott om rum och husbilsplatser. Restaurangen serverar mat av utmärkt kvalité. Mer info: https://orrestagolf.se/

Kostnad: 735 kr inkl tävlingsgreenfee, fria rangebollar, 3-rätters middag och prisbord, Greenfeen är rabatterad. Därför utgår ingen ytterligare rabatt för Golfhäftet, Viasat el. dyl. Medlemmar i Orresta GK betalar 615 kr. Middagen är en obligatorisk del av arrangemanget. Medföljande, ej golfspelare, betalar 395 kr för middagen. Ordinarie greenfee (440 kr) andra dagen med reduktion för eventuella rabatter betalas på plats. Övernattning i dubbelrum inkl frukost: 625 kr/person. Enkelrumstillägg: 300 kr/person. Husbilsplats: 150 kr/dygn.

Arrangör: Aktiva Seniorer i Enköping. Kontaktman är Christer Johansson, ch-jo@telia.com eller 070-282 06 85.

Anmälan: Senast 8 maj till Christer Johansson med angivande av golf-id och önskad starttid första dagen och, om så önskas, även andra dagen. Betalning senast 8 maj till föreningens bankgiro 586–2453. Ange namn och vad betalningen avser. Vid avbokning senare än 8 juni sker återbetalning med avdrag för en avbokningsavgift på 500 kr som golfklubben behåller. Bokning och betalning av boende eller husbilsplats görs direkt med golfklubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *