Syditalien 2019 17-26 oktober ”Sista minuten”

En resa i syditaliens vackra landskap och Medelhavsdietens fantastiska smakvärld Apulien- Basilicata – Kalabrien. En upplevelseresa i ett förtrollande landskap. Vi upplever Apuliens magi och Gudarnas Kust, en av Italiens vackraste; vi besöker Matera, en av världens äldsta städer; vi beundrar mästerverken Riacakrigarna i Museo Archeologico Nazionale i Reggio Calabria och spökstaden Pentedattilo. Vår upplevelse berikas med en matlagningslektion och en “Doftpromenad”, en lunch med svärdsfisk i Scilla och fina kockars specialiteter: överallt finner vi den mest utsökta gastronomin och autentiska gästvänligheten. Dessa och många andra är ingredienserna i denna oförglömliga färd.

Anmälan till aimemust@yahoo.com. OBS!  2 platser har blivit lediga p.g.a. avbokning. Anmäl omgående om intresse finns att åka med. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *