Hem   »   Kära aktiva seniorer

Kära aktiva seniorer

För dagen nyvaccinerad börjar jag skönja en ljusning vid horisonten. Allt fler jag pratar med vittnar om att de fått första sprutan nu och några den andra. Rimligtvis borde det innebära att vi kan planera för en ”normal” verksamhet i höst.

Åtminstone gör vi det i Enköping. Annars har det varit tunnsått med programpunkter bortsett från några utomhusaktiviteter och digitala initiativ. Vi har bl a haft vinprovning och chokladprovning på nätet med 20-30 deltagare. Det märks att medlemmarna är svältfödda. En förening som varit mycket kreativ digitalt är Örebro. Ni är välkomna att se deras program på https://orebro.aktivaseniorer.com/digitala-traffar/

KycklingLängtan efter barn, barnbarn och vänner är stor. Låt det nu bli den sista isolerade påsken! Med en önskan om snar vaccinering hoppas jag ni får en lugn, trevlig och Glad Påsk!

Åke Sundby