Förbundet Aktiva Seniorer

Föreningar, som vill ha texter publicerade på förbundets hemsida, ombeds skicka in texterna till förbundets sekreterare Rolf Bååth, mejladress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Han vidarebefordrar texterna till Cogwork för publicering på hemsidan.

Styrelsen

Förbundsstyrelsen har beslutat  att förbundet skall stödja föreningars aktiviteter för medlemsrekrytering, t ex deltagande i mässor, annonsering och massutskick av information om föreningen. Stödet omfattar halva externa kostnaden, och beslutet gäller föreningar med mindre än 500 medlemmar. En särskild ansökningsblankett skall användas. Berörda ordförande informeras om beslutet och de får också ansökningsblanketten digitalt.

Styrelsen

Hej alla Aktiva Seniorer!

En glad nyhet. Vi kan nu hälsa Aktiva Seniorer Ranrike välkomna i Förbundet Aktiva Seniorer. Det är många år sedan vi kunde hälsa en ny förening välkomna till oss och det är vi jätteglada för och ser fram emot gott samarbete. Ni skall känna er varmt välkomna.
Aktiva Seniorer Ranrikes geografiska verksamhetsområde omfattar: Tanumshede, Grebbestad, Fjällbacka, Havstenssund och Hamburgsund.

Läs mer om Aktiva Seniorer Ranrike på deras nya hemsida!

Förbundsstyrelsen/gm Birgitta Berglund Ordf.