Aktiva Seniorer i Umeå. Aktiva Seniorers onsdagsmöten i Vasakyrkan fortsätter att locka många medlemmar till några timmars trevlig samvaro. Under första timmen serverades kaffe och fikabröd för en mycket billig penning och då har man tillfälle att träffa andra medlemmar. Inför en stor publik på ca 300 medlemmar, hälsade sedan ordföranden Willy Brändström välkommen till programmet som var modevisning med rubriken Glitter och Glamour.

Eeva Sjöström från Modefirman Eeva af Umeå och Jakob Karlsson från Owes herrmode var ansvariga för den knappt timslånga modevisningen. 3 manliga och 7 kvinnliga medlemmar från föreningen ställde upp som modeller och gick längs den tillfälliga Catwalken i sakta mak, så publiken hade möjligheter att på nära håll se detaljer i utförande och även känna på tygerna. Kvinnornas kläder gick i många kulörer, och en liten mörkare kjol eller byxa matchades med färgstarka toppar och jackor. Riktigt glamour blev det när modellerna kom in i toppar som riktigt glittrade. Männen visade upp klassiska kostymer i mörka färger men med en fluga eller slips i färg. Till sist kom alla mannekängerna in samtidigt inklusive Eeva Sjöström och Jakob Karlsson och den stora publiken tackade dem med en varm applåd.


Aktuellt från föreningarnas hemsidor

Texter och bilder med personer på Förbundet Aktiva Seniorers hemsida
De bilder och texter som skickas till webmastern förutsätts vara godkända (samtycke begärd) att bli publicerade på förbundets hemsida! Om någon inte vill vara med på en bild eller text, som redan är publicerad på hemsidan, så var vänlig meddela webmastern, så tas den bort.

Webmaster