Fredagen den 20:e mars gjorde Aktiva Seniorer i Karlstad nystart. Föreningen har varit vilande sedan hösten 2014. Nu hade förbundet i samarbete med föreningarna i Eskilstuna och Örebro samt Medborgarskolan i Karlstad tagit initiativ till en nystart. 17 personer deltog, och mötet kom att handla både om tidigare erfarenheter i Karlstad, men framförallt om programmen och arbetssätten i Eskilstuna- och Örebroföreningarna. Ämnen som medlems-rekrytering, ekonomi, hemsidor, förbundets roll och samarbete med Medborgarskolan berördes också. Mötet avslutades med att en grupp på sex personer lovade att träffas och försöka arbeta vidare med nystarten. Stöd utlovades från Eskilstuna, Örebro och Medborgarskolan.

Tidigare ordförande Marianne Lilja avtackades och överlämnade klubban till förbundets Anders Krafft
Tidigare ordförande Marianne Lilja
avtackades och överlämnade klubban
till förbundets Anders Krafft


Arbetsgruppen består av Hasse Eriksson, Anita Jacobson, Eva Lind, Inga-Lena Kärrulf, Marianne Werme och Staffan Malmgren, som också lovade att representera Karlstadsföreningen vid kommande ordförandekonferens i Eskilstuna 15 april.

Tidigare ordförande Marianne Lilja avtackades och överlämnade klubban till förbundets Anders Krafft, som snart hoppas kunna lämna klubban vidare

Om du som läser detta tycker att det låter trevligt att vara med på något sätt, ta då kontakt med någon i gruppen eller Sigrid Josefsson på Medborgarskolan. Hon nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 054-678 02 11.

Nystartsmöte Karlstad 2015-03-20
Nystartsmöte Karlstad 2015-03-20
Nystartsmöte Karlstad 2015-03-20
Nystartsmöte Karlstad 2015-03-20

Aktuellt från föreningarnas hemsidor

Texter och bilder med personer på Förbundet Aktiva Seniorers hemsida
De bilder och texter som skickas till webmastern förutsätts vara godkända (samtycke begärd) att bli publicerade på förbundets hemsida! Om någon inte vill vara med på en bild eller text, som redan är publicerad på hemsidan, så var vänlig meddela webmastern, så tas den bort.

Webmaster