Aktiva Seniorer i Umeå fortsätter sin programverksamhet med olika aktiviteter varannan vecka, antingen i Vasakyrkan eller på något studiebesök eller utflykt. Att musikprogrammen fortfarande är populära bevisades, då ca 270 medlemmar fyllde Vasakyrkan 26 sept 2018 för att under en timme lyssna till Lennart Ljungkvist Entertainment Orchestra.
Det är en stor orkester som denna dag bestod av 9 musiker, 5 män och 4 kvinnor, som ”spelade jazz och soul men även en hel del annat”, som det stod i programbladet. Lennart Ljungkvist spelade själv keyboard och i övrigt bestod bandet av 4 blåsare, en basist och en slagverkare. Dessutom medverkade Maria Lindblom och Hanna Nestander som vokalister, mestadels var för sig men även tillsammans i duetter.
Efter ett omväxlande program med bl.a. Route 66 och en Stevie Wonderlåt spelade orkestern på begäran ett extranummer: Dolly Partons paradnummer Working nine to five.
Föreningens ordförande Willy Brändström tackade slutligen orkestermedlemmarna med blommor för en trevlig eftermiddag.


Aktuellt från föreningarnas hemsidor

Texter och bilder med personer på Förbundet Aktiva Seniorers hemsida
De bilder och texter som skickas till webmastern förutsätts vara godkända (samtycke begärd) att bli publicerade på förbundets hemsida! Om någon inte vill vara med på en bild eller text, som redan är publicerad på hemsidan, så var vänlig meddela webmastern, så tas den bort.

Webmaster