På månadsträffen den 19 november 2018 hade vi avslutningen på ”Vår egen klassiker”, Aktiva Seniorer i Kramfors. Vi började med skidåkning en marsdag då det snöat oavbrutet i minst 24 timmar. Med hjälp av Kramfors-Alliansens skidsektion och kommunens plogbilar fick vi fin bilväg och fina spår uppe vid skidområdet Icktjärn. 28 stycken hade plockat fram skidorna och trivdes i spåren.

En fantastisk majdag var det tid för promenaden ca 4 km längs Kramforsån. 48 promenerade och efter promenaden vankades det bredda smörgåsar och Loka.

Cyklingen ”Giro di Frånö” gick av stapeln i september. 24 st. cyklade 10 km. Motvinden på hemvägen var besvärlig så därför smakade smörgåsarna och drickat extra bra vid målgången på Kramfors IP.

Simningen 200 m arrangerade i början av november i Bollstahallen. 16 st. var det som med liv och lust gav sig i kast med sista delgrenen.

Avslutningen inleddes med att de 11 som gjort alla delgrenarna fick ett inramat diplom. Så följde ett lotteri med fina vinster där deltagarna fick en lott för varje deltagande i någon gren. Som alltid vid våra lotterier avslutades det med några limerickar den här gången med idrottsanknytning.


Aktuellt från föreningarnas hemsidor

Texter och bilder med personer på Förbundet Aktiva Seniorers hemsida
De bilder och texter som skickas till webmastern förutsätts vara godkända (samtycke begärd) att bli publicerade på förbundets hemsida! Om någon inte vill vara med på en bild eller text, som redan är publicerad på hemsidan, så var vänlig meddela webmastern, så tas den bort.

Webmaster