Hem   »   Arkiv

Arkiv

Inga inlägg hittades.

Förbundets kassör Leif Johansson har avlidit

Leif avled den 10/8. Han genomgick behandling för en cancer som upptäcktes i våras. Behandlingen tycktes lyckad och Leif mådde över förväntan bra. Alla som var med på årsstämman i maj tror jag kan intyga detta. För två veckor sedan togs Leif in på sjukhus och man konstaterade att cancern spridit sig. Därefter försämrades tillståndet snabbt. Våra tankar går till Leifs fru Karin och övrig familj.

Leif lämnar ett stort tomrum efter sig som förbundets kassör och ansvarig för IT och utbildning. Hans tålamod, hjälpsamhet och kunnighet visste knappt några gränser. Engagemanget i Aktiva Seniorer och andra föreningar var unikt. Leif kände nog fler aktiva seniorer än någon annan och vi är många som saknar honom. Själv hade jag förmånen att få arbeta tillsammans med Leif i förbundets styrelse i fyra år, ett samarbete som utvecklades till äkta vänskap.

Ett arbete har nu inletts med att fånga upp Leifs olika arbetsuppgifter. Vi hoppas på förståelse för att svarstider kan bli längre, och att olika utbildningsinsatser försenas.

Styrelsen / Åke Sundby, ordförande